Please reload

Recente berichten

Must see: Versla je concurrentie, doe als Volvo!

March 20, 2018

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

Komt de Enzo Knol generatie de arbeidsmarkt op, schrijven wij nog vacatureteksten

March 21, 2016

Mensen zijn visueel, auditief of kinesthetisch ingesteld. Dat betekent dat zij zich bij het verwerken van informatie focussen op beelden, geluiden of op het gevoel dat die informatie hun geeft. De wijze waarop je mensen met informatie benadert bepaalt dus in grote mate het succes dat je met je boodschap hebt.

 

En dat is mooi. In 'vacatureland' worden vacatures als tekstuele kanonskogels de arbeidsmarkt op geschoten. Veelal ook nog met een tekst die weinig creatief is. Veel zinnen starten met "Je moet, je hebt, je kan, je wil, je zal, je bent". Geen geluid, visueel onaantrekkelijk en welk gevoel roept dit nou bij je op?

 

Straks komt de "Enzo Knol" generatie de arbeidsmarkt op en schrijven wij nog vacatureteksten... Het moet dus anders, nu al. Daarom zijn wij gestart met een VacaVLOG, een vacaturevlog waarbij wij potentiële kandidaten meenemen in de organisatie, kennis laten maken met de mensen en informeren over de vacature. Met beeld en geluid en het roept ongetwijfeld een gevoel op. Het geeft de potentiële kandidaat de mogelijkheid om zich nog beter te oriënteren op de vacature en organisatie. Past dit bij mij? Klinkt het interessant? Zie ik mij hier werken?

 

Op Google vind je wel "vacatures voor vloggers" (dat dan wel), maar dus geen vacatureVLOG zelf. Het is een onbestaand middel (maart 2016). En dat mag wat ons betreft snel veranderen!

 

Hier alvast onze eerste VacaVLOG!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

     VACATRUE maakt werven gemakkelijk

Postbus 1915

4801 BX  Breda

Telefoon +31 85 4 88 55 55

info@vacatrue.com

ING Bank 42.53.924 / IBAN NL 61 INGB 0004253924 / BIC INGBNL2A / KvK 20.13.55.57

  • Facebook
  • LinkedIn - VACATRUE
  • Instagram - VACATRUE
  • Twitter
  • YouTube