top of page

Wil je werken bij VACATRUE en vacatures zichtbaar maken met mooie campagnes? 

#Vacature Social Media Recruiter (Junior) bij VACATRUE

Functie omschrijving

Als social media recruiter bij VACATRUE leer je alles over het werven van kandidaten via Social Media. Je leert welke doelgroepen op welke Social Media actief zijn, je leert gesponsorde campagnes inrichten op Facebook, Instagram en LinkedIN zodat de doelgroep ook bereikt wordt en je leert hoe je aantrekkelijke posts kan plaatsen waardoor de doelgroep ook écht aangesproken wordt. Die kennis pas je toe voor klanten van VACATRUE. Specifiek zoeken wij nu iemand die bij Albert Heijn Online kan ondersteunen bij grootschalige werving van bezorgers. Je belt kandidaten op aan de hand van een belscript, vraagt de harde criteria uit (waaronder inzetbaarheid, salaris en opzegtermijn) en bij geschiktheid nodig je de kandidaat uit voor een selectieochtend. Daarom heen verzorg je de communicatie met kandidaat en contactpersonen bij Albert Heijn Online. Je zorgt voor een Candidate Experience om je vingers bij af te likken zodat kandidaten - zelfs afgewezen - ambassadeurs worden van werken bij Albert Heijn Online en het Employer Brand van Albert Heijn Online goed in de markt neergezet wordt.

Functie eisen

Wij vragen voor deze functie minimaal een afgeronde hbo-opleiding en affiniteit met Social Media. Je hoeft dus zeker geen ervaren professionele gebruiker van Social Media te zijn. Wel ben je goed in het plannen en organiseren van processen, weet je op een aantrekkelijke en correcte manier te communiceren met kandidaten en heb je oog voor hoe kandidaten het sollicitatieproces ervaren. Je bent niet bang om kandidaten telefonisch te benaderen en ze zowel het hemd van het lijft te vragen als te informeren over de leuke kansen die Albert Heijn Online kan bieden. Wij zoeken iemand die per direct beschikbaar is.

Bedrijfscultuur

Jordy, 23 jaar jong, starter op de arbeidsmarkt, maar inmiddels ervaren campaigner bij VACATRUE. Canvasspecialist met goede ideeën. Pieter, 42 jaar (jong?), 12 jaar ervaring met recruitment en oprichter van VACATRUE. Doet dingen graag anders dan anderen zodat wij succesvol zijn waar anderen vastlopen. Korte lijntjes want we 'Slacken' veel ;-), wij zijn creatief in oplossingen en resultaatgericht.

Bedrijfsprofiel

VACATRUE is een start-up gericht op werving van kandidaten via Social Media. Dat kan zowel grootschalige werving als individuele werving zijn. Sinds 2014 hebben wij vacaturegroepen opgericht op Facebook, LinkedIn, Instagram & Twitter. Deze groepen hebben samen ruim 100.000 volgers en zetten wij in voor onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in krappe arbeidsmarkten, maar wel in stevige concurrentie op de arbeidsmarkt. Met uitgekiende campagnes en creatieve inslag gaan wij die concurrentie aan. Wij gaan verder waar uitzendbureaus stoppen en weten ook in moeilijke markten kandidaten aan te spreken en opdrachtgevers te helpen. Naast het voeren van online campagnes via Social Media hebben wij ook een Red Carpet Service voor opdrachtgevers. Daarbij verzorgen wij een telefonische screening van kandidaten, verzorgen wij de communicatie naar kandidaten en organiseren wij selectie dagen / dagdelen. Daarbij ligt de focus op een ultieme Candidate Experience waardoor het Employer Brand van de opdrachtgever goed neergezet of verder versterkt wordt.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt bij een startend bedrijf, maar we doen ons best je passend te belonen. Daar komen we vast wel uit.

Locatie

Breda en op locatie in Rotterdam en Utrecht (goed bereikbaar en flexibele starttijden)

bottom of page