top of page

Komt de Enzo Knol generatie de arbeidsmarkt op, schrijven wij nog vacatureteksten

Mensen zijn visueel, auditief of kinesthetisch ingesteld. Dat betekent dat zij zich bij het verwerken van informatie focussen op beelden, geluiden of op het gevoel dat die informatie hun geeft. De wijze waarop je mensen met informatie benadert bepaalt dus in grote mate het succes dat je met je boodschap hebt.

En dat is mooi. In 'vacatureland' worden vacatures als tekstuele kanonskogels de arbeidsmarkt op geschoten. Veelal ook nog met een tekst die weinig creatief is. Veel zinnen starten met "Je moet, je hebt, je kan, je wil, je zal, je bent". Geen geluid, visueel onaantrekkelijk en welk gevoel roept dit nou bij je op?

Straks komt de "Enzo Knol" generatie de arbeidsmarkt op en schrijven wij nog vacatureteksten... Het moet dus anders, nu al. Daarom zijn wij gestart met een VacaVLOG, een vacaturevlog waarbij wij potentiële kandidaten meenemen in de organisatie, kennis laten maken met de mensen en informeren over de vacature. Met beeld en geluid en het roept ongetwijfeld een gevoel op. Het geeft de potentiële kandidaat de mogelijkheid om zich nog beter te oriënteren op de vacature en organisatie. Past dit bij mij? Klinkt het interessant? Zie ik mij hier werken?

Op Google vind je wel "vacatures voor vloggers" (dat dan wel), maar dus geen vacatureVLOG zelf. Het is een onbestaand middel (maart 2016). En dat mag wat ons betreft snel veranderen!

Hier alvast onze eerste VacaVLOG!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page