top of page

3FM Serious Request actie van VACATRUE

Meld je vacature aan en steun 3FM Serious Request 2017!

Én vul je vacature in!

Online Campagnes met meetbaar resultaat!

Wij maken vacatures zichtbaar via Social Media bij actief en latent werkzoekenden. Daarbij gebruiken wij onze eigen vacaturegroepen met samen meer dan 100.000 volgers én richten wij slimme campagnes in gericht op jullie doelgroep. Door onze campagnes zijn vacatures al meer dan 7.000.000 keer zichtbaar geweest!

 

Nu gaan wij onze groepen en vacatures inzetten om Serious Request te steunen! Opdrachtgevers kunnen kiezen voor een speciale Serious Request promotie. Voor elke like die zo'n vacature op Facebook krijgt, maken wij €1,- over aan Serious Request 2017. Met een maximum van 50% van het factuurbedrag. Daarnaast laten wij nog steeds een Facebookpromotie lopen tot maximaal 100% van het factuurbedrag! Ofwel, resultaat voor Serious Request én sollicitanten voor je vacature(s)! Het zal direct duidelijk zijn dat je vacature aan deze actie deelneemt en voor welk bedrag de vacature bij kan dragen aan Serious Request. Vacatures kunnen tot 5 januari aangemeld worden. Laten we samen vacatures zichtbaar maken en een mooi bedrag schenken aan Serious Request!

Hieronder meer informatie over de mogelijkheden:

- Makkelijke werving

Werving voor eenvoudige vacatures in een ruime arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie!

- Standaard werving

Snelle werving met groot bereik en meer sollicitanten. Klik hier voor meer informatie!

- Complexe werving

Werving in een complexere arbeidsmarkt waar het vinden van het juiste talent moeilijker is. Klik hier voor meer informatie!

- Grootschalige werving

 Grootschalige werving of werving van ervaren hbo/wo kandidaten. Klik hier voor meer informatie!

- Maatwerk

Als wij langer samenwerken, dan kijken wij graag verder naar jullie specifieke behoefte gedurende een langere periode en maken wij een op maat voorstel! Zet ons aan het werk, neem contact met ons op!

bottom of page